Начало Новини Актуално Пи Ес Ай (PSI) нямала собствена техника на магистрала Тракия

Пи Ес Ай (PSI) нямала собствена техника на магистрала Тракия

Актуално

Изпълнителният директор на PSI Тихомир Димитров заяви, че фирмата работи само с подизпълнители, на които плаща за извършената от тях работа. Той дебело подчерта, че на строителството на ЛОТ 2 PSI няма нито един багер, нито един валяк, нито един камион.

"Имаме перфектни договори с всички наши подизпълнители и мога да кажа, че те също така перфектно си изпълняват задълженията", уточни директорът. Точно заради липса на собствена техника PSI не е имала никакви контакти със задържаните служители на ДАИ и АПИ (при нашумялата през последните дни операция "Спокойствие"), категоричен беше директорът, в отговор на въпрос на вестник Старозагорски новини.
По отношение на техния задържан служител - Стоян Михов, Тихомир Димитров заяви, че неговата длъжност била директно да се договаря с подизпълнителите и да им предава задачите за деня. Дали той е замесен в престъплението, щели да установят разследващите органи. Вчера от пресцентъра на транспортното министерство заявиха, че оказват пълно съдействие за разплитането на случая.

Още новини