Начало Новини Предстоящо Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023 в Стара Загора

Петнадесето издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023 в Стара Загора

Предстоящо

След по-малко от седмица в Стара Загора започва Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2023. Началото е в понеделник, 15 май, на летището в Стара Загора. В откриването ще участват представители на държавната и местната администрация.
Официалната програма започва в 10:45 часа с кафе за добре дошли, а в 11:00 часа е официално откриване на изложение БАТА АГРО 2023

Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще представи 200 фирми на 35 570 кв.м. нетна изложбена площ.

БАТА АГРО е най-големият форум на открито в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за земеделието. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци. За този период изложбените площи нараснаха повече от два пъти, като при последното, четиринадесето издание на изложението участваха 163 фирми върху 35 000 кв.м. нетна изложбена площ. Посетителите за петте работни дни бяха близо 15 000 души.

Разгледайте БАТА АГРО 2022 от въздуха и се разходете по алеите за посетители чрез тази виртуална разходка: https://bata-agro.com/bataagro360/bataagro22/

Още новини