Начало Новини Актуално Петър Ангелов от фирма Стандард профил ЕАД и член на УС на СНЦ Клуб на работодателя - Стара Загора е Мениджър на годинат

Петър Ангелов от фирма Стандард профил ЕАД и член на УС на СНЦ Клуб на работодателя - Стара Загора е Мениджър на годината за 2019 г.

Актуално

Млади предприемачиНа ПРАЗНИКА НА БИЗНЕСА, организиран от СНЦ Клуб на работодателя - Стара Загора специални гости бяха зам.-кметът Милена Желава, Румяна Грозева - изпълнитерен директор на АРИР - Стара Загора, Олег Стоилов - председател на Търговско промишлена палата - Стара Загора, представители от Сдружение Съюз на предприемачите Асеновград, Сдружение на предприемачите - Пазарджик, приятели и съмишленици.

Преди да се раздадат традиционните награди за бизнеса, Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и КРИБ две талантливи деца. Грамота и парична премия получи Деница Стефанова от 11 клас на Спортно училище Тодор Каблешков. Деница е абсолютен републикански шампион по художествена гимнастика на различни уреди и призьор в редица международни състезания.

Грамота и парична премия получи и Цветомир Кирилов от 12 клас на ГПЧЕ Ромен Ролан. Цветомир е финалист на 3 национални олимпиади - лауреат на национални олимпиади по химия, по немски език и по физика. Постигнал е призови места в общинския кръг по шах-мат, изявен танцьор е в състава на гимназията, носител е на стипендия на немската служба за академичен обмен и има много други постижения.

След децата последваха традиционите награди, които тази година бяха следните: Инвеститор на годината за 2019 г. Тази награда бе връчена от зам. Кмета Милена Желева на фирма Егроя-Н Недялко Недялков за изграждането на СПА комплекс Минерал Ягода в старозагорското село Ягода. Приза за Най-динамично развиваща се фирма за 2019 г. взе СиБиЕс заради резултатите на известната старозагорска верига хипермаркети. Наградата му беше поднесена лично от Румяна Грозева. Таз тозишния носител на приза Социално отговорен бизнес за 2019 г. стана Теком ООД , неговата награда връчи доц. Попов, екс председателя на СНЦ Клуб на работодателя - Стара Загора.

Престижната награда Мениджър на годината за 2019 г. бе поднесена от Олег Стоилов, Председател на ТПП СТара Загора на Петър Ангелов от фирма Стандард профил ЕАД.

Тържеството продължи с богата програма, в която участие взеха, танцьори от Стефан денс клуб, и изпълнители от НМСИ Христина Морфова.

DSC 1623 1024x680

Още новини