Начало Новини Актуално Първи Международен Конгрес по Естетична Медицина в България iCAMP 2023

Първи Международен Конгрес по Естетична Медицина в България iCAMP 2023

Актуално

S Events, д-р Радина Денкова и д-р Емил Стоименов с гордост обявяват откриването на Първия Международен Конгрес по Естетична Медицина в България iCAMP 2023. Конгресът ще се проведе в Grand Hotel Millennium, София, на 16 – 17 юни 2023. Събитието ще представи водещи експерти в областта на естетичната медицина и предлага изключителна възможност за откриване на най- новите тенденции и постижения в сферата. Конгресът ще бъде открит на 16 юни от 09:00 часа в Grand Hotel Millennium в присъствието на Вицепрезидента на Република България г-жа Илияна Йотова, която ще поздрави участниците.

iCAMP 2023 ще бъде изключително събитие, обединяващо 500 лекари от 4 континента с интерес към естетична медицина, предоставящи висококачествено обслужване на техните пациенти. Това ще бъде място за обмяна на идеи, установяване на нови партньорства и възможност за професионално развитие. В програмата на конгреса ще участват 40 чуждестранни и 28 български лектора, като на конгреса се очакват участници от повече от 20 различни държави.

Форумът е пръв по рода си, който ще се проведе в 3 различни паралелни зали – Инжекционни терапии, Пластична хирургия и Регенеративна медицина.

След края на научната програма в петъчния ден от 18:00 часа ще се проведе кръгла маса на тема „Регулации в сферата на естетичната медицина“, в която ще вземат участие заинтересованите професионални организации - Българското дерматологично дружество (БДД), Българската асоциация на естетичните дерматолози (БАЕД), Българската асоциация по пластична, естетична и реконструктивна хирургия (БАПРЕХ), Българското национално сдружение по оториноларингология, хирургия на глава и шия (БНСОХГШ), Асоциацията на денталните лекари, практикуващи естетични процедури (АДЛПЕП), Сдружението на оралните и лицево-челюстни хирурзи в България (СОЛЧХБ).

Кръглата маса ще се проведе заради липсата на регулативна рамка в сектора, което е в ущърб както на лекарите, така и на пациентите.

 

Официалното откриване на iCAMP 2023 ще се състои на 16 юни от 09:00 ч. в Grand Hotel Millennium София, на което са поканени и медии.

Още новини