Начало Новини Актуално Партньори и приятели отпразнуваха 10-я рожден ден на ЦИЕС ЕООД (снимки, видео)

Партньори и приятели отпразнуваха 10-я рожден ден на ЦИЕС ЕООД (снимки, видео)

Актуално

ЦИЕС ЕООД

Центърът за изпитване и европейска сертификация ЕООД (ЦИЕС) в Стара Загора отпразнува 10-годишнината си заедно с много партньори и приятели в ресторант Сити. Мотото на дружеството за юбилея е ЦИЕС е ключът към вашия пазар. Дружеството, което е в структурата на Загора Холдинг, получи и много поздравления и добри пожелания от министерства и държавни ведомства.

Спечелихме доверието на държавата, на Европейската комисия и на клиентите. Не правихме и не правим компромиси с прецизността и качеството на нашата работа. Можем да се гордеем с всичко, постигнато за тези 10 години. В началото бяхме трима души, днес сме 43-ма, каза в приветствието си към гостите управителят на ЦИЕС ЕООД инж. Благовеста Шинева.

На този ден преди 10 години председателят на Търговско-промишлена палата - Стара Загора Олег Стоилов ми представи Благовеста Шинева и оттогава дружеството започна дейността си, заяви пред гостите с благодарност и към двамата собственикът на Загора Холдинг Ирина Динева.

Първото поздравление към рождениците поднесе Олег Стоилов - „виновникът” Благовеста Шинева да поеме управлението на една от най-успешните фирми в региона на Стара Загора.
Присъствието на толкова много ваши клиенти говори за постигнатите от вас успехи. Предлагам с гордост ЦИЕС навсякъде като ключа към проспериращия пазар, каза Олег Стоилов. Той връчи от името на Палатата грамота за съществен принос към развитието на регионалната икономика.

Водещ на тържеството беше Пейо Филипов, популярен като пощальона от Имаш поща, а за доброто настроение на рождениците и техните гости принос имаха млади български звезди, участвали в музикалното риалити шоу Мюзик Айдъл.
Центърът за изпитване и европейска сертификация работи в 9 направления. Той е нотифициран орган по четири европейски директиви: Строителни продукти; Машини; Съоръжения за ниско напрежение и Излъчван шум от машини и съоръжения, които работят на открито. Друго направление, в което работи ЦИЕС ЕООД, е енергийната ефективност. Дружеството е лицензирано да извършва енергийно обследване и сертифициране на сгради и промишлени системи. Центърът осъществява и лицензиран технически надзор на системи с повишена опасност. Към ЦИЕС работи лицензиран Център за професионално обучение, в който се придобива квалификация по различни професии.
Особено популярна е дейността, свързана със сертификация на системи за управление на качество, екология и здравословни и безопасни условия на труд.

Центърът разполага и с модерно оборудвани лаборатории за Изпитване на строителни продукти, на машини, съоръжения и устройства. Всички те са нотифицирани пред Европейската комисия.

ЦИЕС ЕООД е уникален и с Лабораторията за изпитване на строителни продукти за реакция на огън.

ЦИЕС е и орган от вида А за контрол на детски съоръжения и площадки за игра. За изминалите 10 години Центърът за изпитване и европейска сертификация в Стара Загора се наложи като българският независим орган, който спечели доверието на своите клиенти, на държавната администрация и на надзорните органи с високото качество на предлаганите услуги, обобщава инж. Благовеста Шинева.

ЦИЕС Стара Загора 10 години

ЦИЕС Стара Загора 10 години

ЦИЕС Стара Загора 10 години

ЦИЕС Стара Загора 10 години

ЦИЕС Стара Загора 10 години

ЦИЕС Стара Загора 10 години

автор: илко груев

Още новини