Начало Новини Актуално Park Mall Стара Загора празнува втори рожден ден с хелоуински купон

Park Mall Стара Загора празнува втори рожден ден с хелоуински купон

Актуално
Стара Загора

Park Mall Стара Загора ще отбележи втория си рожден ден с тридневни веселби за малки и големи. Вещици, вампири и духове ще бродят из мола, но обещават да не плашат посетителите, а само да ги забавляват. Три страшни къта - Замък на духовете, Вампирско царство и Веселата вещица, ще предоствят на посетителите възможност за интересни преживявания и снимки.

Малки и големи любители на хоръра ще могат да се преобразят на специалните места за страшен грим и прически, разположени пред Кино Арена и в Зоната за хранене, съобщават рождениците.
Безплатните детски забавления със страшни герои от Halloween ще радват децата на 30 и 31 октомври от 12 часа. А всяко дете, което дойде на празника с кюстюм ще получи страшна награда.
На 31 октомври, неделя от 16 часа, Супер Бианка от Шоуто на Иван и Андрей ще забавлява публиката и ще раздава подаръци от магазините в мола. Специлан гост ще ни бъде Графът, който ще изпълни  последния си хит Невидим и още много други.
Триото танцьори от Димитровград Street Dust, които стигнаха до финала на България търси талант, са подготвили специален танц.
Разбира се, освен много награди и страшни забавления, на 31 октомври, ще бъдат изтеглени печелившите от томболата Поискай и Park Mall ще ти подари.
А за любителите на истинския хорър има две страшни 3D премиери в Кино Арена - Изкормвачът, Убийствен пъзел 7. Повече за програмата може да видите на www.parkmall-sz.com.

Още новини