Начало Новини Актуално Park Mall Стара Загора прави подаръци за Свети Валентин

Park Mall Стара Загора прави подаръци за Свети Валентин

Актуално
карнавал Венеция

Park Mall и агенция Аlfatour подарява на своите клиенти възможност да изпитате невероятни емоции с любим човек в града на любовта - Венеция. Пазарувайте подаръци за любимите хора и за вас от Park Mall!, отправят покана от търговския център.

С всяка покупка на стойност 20 и над тази сума в Park Mall, в периода от 4-ти до 14-ти февруари имате възможност да спечелите посещение на един от най-зрелищните празници в Европа – Венецианския карнавал!
Подготвени са и още три специални SPA уикенда за двама в четири звездния комплекс Исмена – гр. Девин. Oсвен на красотата на планината, в хотел Исмена бъдещите късметлии ще имат възможността да се насладят и на спа центъра на комплекса, ароматна вана, плодове със сметана и бутилка вино. Уикендът на 12 и 13 февруари ще бъде посветен на Венеция и любовта. Ще можете да заснемете празничната емоция в специален фото кът за романтични снимки.
мол карнавал ВенецияПрофесионалните фризьори от Арлет и гримьори от Golden Rose и Веаuty zone ще ви очакват на 12 и 13 февруари от 12 до 17.00 часа в централен форум, за да ви поглезят с безплатни прически и грим, както и да споделят с вас актуални съвети за разкрасяване. И още една изненада от Кино Арена - на 11 февруари от 16.00 часа в Park Mall ще гостува една екранна влюбена двойка – Явор Бахаров и Радина Карджилова за премиерата на филма Тилт. Героите, които са познати от серила Стъклен дом по BTV като Сияна и Хари, ще ви очакват пред Кино Арена за среща и автографи.

Още новини