Начало Новини Актуално Park mall Стара Загора почерпи с огромна торта за първия си рожден ден

Park mall Стара Загора почерпи с огромна торта за първия си рожден ден

Актуално

На официално тържество, кметът на Стара Загора - проф. Светлин Танчев и управителят на Park mall Христо Иванов поздравиха старозагорци по случай първия рожден ден на Park Mall. Проф. Танчев пожела още дълги години качествено пазаруване и забавления в мола. Танцьорите на Нешка Робева направиха незабравим спектакъл с атрактивните Влашко Танго, Хумористично танго и Рок енд Рол.

Черешката на тортата беше фолк звездата от Вип Денс- Райна. Тя изтегли тримата печеливши от голямата томбола на Park mall. Три дами от Стара Загора -  Пепа Костова, Росица Вътева, Цветелина Петрова получиха по 1000 лв. за пазаруване в мола. Георги Терзиев спечели огърлица от 18 карата злато, естествена перла и диамати от бижутерия Самсон, съобщиха рождениците.
Райна поздрави многобройните клиенти на Park Mall с най-новите си хитове. Над 20 000 души посетиха рожденния ден на мола. През целия ден за децата, а и за по- големите имаше забавления и подаръци, осигурени от магазините, ресторантите на Park mall и от Кино Арена.

Park-Mall

Стара Загора, Park Mall

Още новини