Начало Новини Актуално Овергаз разработи онлайн платформа за ученици от професионални гимназии

Овергаз разработи онлайн платформа за ученици от професионални гимназии

Актуално
онлайн платформа за ученици

Овергаз разработи онлайн платформа за ученици. Платформата помага на младежите от пет технически гимназии в страната да се развиват професионално. Тя дава възможност на участниците да попълват онлайн тестове, да споделят опит и впечатления в интернет форум, да четат за различни инициативи, в които могат да се включат, както и да намерят допълнителни материали за подготовка.

На young.overgas.bg всеки ученик получава индивидуален профил, в който ще се вписват неговите резултати, съобщиха от пресцентъра на компанията.
Нивото на знания и постижения ще бъде оценявано, а младежите с най-висока комплексна оценка получават възможност да станат стипендианти или да постъпят на работа в компанията, след като завършат средното си образование.
Участници в проекта са всички ученици от 8 до 12 клас от специалността „Газова техника” в професионалните гимназии в Кюстендил, София, Русе, Стара Загора и Ямбол.
Специалистите от Овергаз ще проследяват развитието на младежите, ще подпомагат тяхната професионална и личностна реализация с различни проекти – спорт, лидерство, предприемачество, образование, изкуство и др. Специално създадена система ще оценява потенциала на участниците, ефективността на програмите и методите на преподаване и подготовка.
С този нов проект компанията цели да осигури отлично подготвени газови техници за нуждите на разрастващия се пазар в страната.

Още новини