Начало Новини Актуално Овергаз Изток с преференциални условия за газификация в Стара Загора

Овергаз Изток с преференциални условия за газификация в Стара Загора

Актуално

Стара ЗагораОт 15 септември до 30 ноември 2010 година всички жители на Стара Загора, които желаят да се газифицират, ще могат да се присъединят към мрежата на Овергаз Изток при преференциални условия. Предложението включва безплатно проучване и проект за изграждане на нова отоплителна инсталация, отстъпка от цената на някои газови уреди, както и изгодни условия за кредит за газификация, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Така всяко домакинство в града, което премине към синьото гориво в периода на промоцията, ще спести до 370 лева от разходите си за присъединяване. Предвидени са и награди за новите клиенти – кафе-машини и газови печки.
Разчетите на Овергаз Изток показват, че в момента тричленно семейство в Стара Загора, което ползва природен газ за битови нужди и отопление на жилище от 80 квадратни метра, плаща средно годишно 1172 лева. Ако за същите потребности се използва електричество, разходите надхвърлят 1800 лева. Това е годишна икономия от над 600 лева.
Припомняме ви, че домакинствата в Стара Загора спестиха 850 хиляди лева от разходите си за енергия през миналия отоплителен сезон, защото замениха конвенционалните енергоизточници със синьото гориво, се казва още в съобщението на дружеството.
Повече информация за промоцията можете да намерите в клиентския център на Овергаз Изток в Стара Загора на улица Генерал Гурко № 75 или на нашия сайт – www.overgas.bg.

Още новини