Начало Новини Актуално Овергаз и Bosch ще развиват съвместни проекти за битовата газификация на България

Овергаз и Bosch ще развиват съвместни проекти за битовата газификация на България

Актуално
Загорка

Изпълнителният директор на най-голямата българска частна газова компания Овергаз Инк. АД Сашо Дончев и световната технологична компания Bosch в лицето на Бригите Ебле, генерален директор на Роберт Бош ЕООД и представител на Bosch групата в България, подписаха рамков договор за съвместна работа в областта на битовата газификация.

Двете компании ще развиват заедно проекти, които ще направят синьото гориво още по-достъпно за българските домакинства, съобщиха от пресцентъра на Овергаз.

От началото на юли 2011 година Овергаз и Bosch ще предлагат на живеещите до газоразпределителната мрежа в страната комплексна услуга “HOMELine”. Тя ще дава възможност да се избегнат административните ангажименти по изграждане на домашната газова инсталация, да се купува на изгодни цени оборудването с марката Bosch и да се заплаща потреблението на природен газ на равни вноски през цялата година.

Двете компании ще обединят и опита си в обслужването на клиенти, за да постигнат още по-високо качество на услугите, които предлагат на потребителите на енергия. 

Още новини