Начало Новини Актуално Отменят се традиционните срещи с бизнеса и отбелязването на празника на лозаря в Хасково

Отменят се традиционните срещи с бизнеса и отбелязването на празника на лозаря в Хасково

Актуално
БТПП

Във връзка с трагичните събития в община Харманли и обявения ден на национален ден за траур председателите на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев решиха да отменят традиционните срещи с бизнеса и отбелязването на празника на лозаря.

Част от средствата, предназначени за традиционното събитие, ще бъдат целево пренасочени към дарителската кампания за подпомагане на пострадалите от наводненията жители на региона. С официално писмо БТПП ще прикани и всички поканени за празника на виното да се включат според възможностите си със средства в дарителската сметка на Български червен кръст, отворена за бедстващите след наводненията, съобщи Янчо Янев,
председател на УС на Хасковска ТПП.

Българска търговско-промишлена палата и Хасковската търговско-промишлена палата остават на разположение за съдействие при подобряване на инфраструктурата в района на наводненията сега, както и по-късно чрез консултиране при кандидатстване по проекти за финансиране, нови инициативи и други дейности, свързани с опазване и превенция на населението при природни бедствия и катаклизми.

Банкова сметка на Български червен кръст, по която се набират парични дарения за пострадалите от наводненията в общ. Харманли:

Български червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF

Дарение можете да направите и онлайн на Интернет страницата на организацията www.redcross.bg.

Още новини