Начало Новини Актуално Открита е Процедура 2011 по програма Старт на кариерата

Открита е Процедура 2011 по програма Старт на кариерата

Актуално
Старт на кариерата

От 1 юни стартира Процедура 2011 по програма Старт на кариерата, която се реализира от Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта. По Програмата ще се даде възможност на 1 200 млади висшисти до 29-годишна възраст в рамките на 9 месеца да придобият трудов стаж и опит по своята специалност, което създава предпоставки за оценяване на възможностите им, с оглед осигуряване на последваща заетост.

Работните места, обявени по Програмата, са в министерства, ведомства, агенции и териториални поделения, както и в областни управи и общински администрации. До 28.06.2011 г. в дирекции Бюро по труда ще се приемат документи на младежите с висше образование, като условие за участие е притежаваното образование и квалификация на кандидатите да съответстват на заявените работни места, съобщиха от пресцентъра на социалното министерство.

Пълният списък на обявените работни места по процедурата, условията и необходимите документи за кандидатстване могат да се намерят на сайта на Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта, както и във всички Дирекции Бюро по труда в страната.

Още новини