Начало Новини Актуално Отборът на фирма Чахов спечели второ място в благотворително лекоатлетическо състезание

Отборът на фирма Чахов спечели второ място в благотворително лекоатлетическо състезание

Актуално

Отборът на фирма Чахов спечели второ място в благотворително лекоатлетическо състезаниеВторото издание на Корпоративната лекоатлетическа щафета Postbank Business Run се проведе в Бизнес парк София. В състезанието участва и отборът на Чахов ООД и спечели второ място след отбора на SAP Labs София. Състезанието е щафета по бягане, в което участват отбори от фирми.

Всеки отбор се състои от 4-ма състезатели, като бяга 4 обиколки по 1 км (общо 16 км на отбор). В надпреварата при второто издание на състезанието се включиха 107 отбора. Щафетата има и благотворителна цел и 30% от таксата за регистрация, 200 лева за отбор, ще се дарява за изпълнението на проекта на УНИЦЕФ Най-добър старт за всяко дете, който е насочен към развиване на мрежа от центрове за майчино и детско здраве. Каузата събра 9000 лева, като всяка фирма можеше да дари допълнително суми и извън таксата.

Лекоатлетическият тим на фирма Чахов беше в състав: Красимира Чахова, Георги Чахов, Кольо Чахов и Цветан Чахов. Постижението на семейния отбор в състезанието е 1:07:47:99.

Спортният лидер на отбора на Чахов ООД - Красимира Чахова, е председател на Контролния съвет на Търговско-промишлена палата - Стара Загора и активно подкрепя всички благотворителни и спортни събития в Стара Загора. Красимира Чахова е олимпийска шампионка и медалистка от световни и европейски първенства по лека атлетика за ветерани.

На трето място се класира отборът на адвокатска кантора Манчев и Рътков София. С най-много отбори в щафетното бягане се включиха: Пощенска банка, фирма Телерик и Делойт България.

Отборът на фирма Чахов ООД - лека атлетика, щафета  

Още новини