Начало Новини Актуално От Стара Загора стартира представянето на Гаранционния фонд по ПРСР

От Стара Загора стартира представянето на Гаранционния фонд по ПРСР

Актуално

Стара Загора стратира представяне Гаранционен фонд ПРСРНа 4 февруари 2014 г. в Стара Загора ще стартира информационна кампания за популяризиране на възможностите, предоставяни от Гаранционната схема към Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г. (ПРСР).

Информационната кампания е по проект на Министерство на земеделието и храните. През следващите няколко месеца ще бъдат проведени общо 55 информационни срещи в цялата страна. В рамките на проекта експерти ще разясняват на бенефициенти с одобрени проекти по мерки 121 Модернизиране на земеделските стопанства, 122 Подобряване икономическата стойност на горите и 123 Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти на ПРСР, как могат да се възползват от Гаранционната схема по Програмата. В Стара Загора ще се проведе първото от поредицата информационни събития с бенефициенти.

Пресконференцията е от 10:00 часа в конферентната зала на хотел Верея. В нея ще участва Самуил Шидеров, изпълнителен директор на Националния гаранционен фонд. В 11:00 часа ще започне информационната среща с бенефициенти.

Още новини