Начало Новини Актуално От 5 до 25 август - първата тротоарна разпродажба в България в Park Mall Стара Загора

От 5 до 25 август - първата тротоарна разпродажба в България в Park Mall Стара Загора

Актуално

Стара ЗагораКакво е тротоарна разпродажба? Това е събитието, по време на което магазините разпродават на много, много ниски цени колекциите си. За улеснение на клиентите финалната разпродажба се прави на щандове пред самите им магазини! Това е мястото, където се представят най-изгодните предложения, артикули с много голямо намалние - между 80 и 90%, или общо казано намаление в намалението, съобщиха от Park Mall Стара Загора.

Първата голяма финална разпродажба от този тип ще се проведе в Park Mall от 5-ти до 25 август. На нея ще намерите артикули от любимите ви марки от 5, 7, 9 до 25 лв. Тротоарната разпродажба е неповторимо изживяване за любителите на изгодния шопинг!
В разпродажбата участват Mango, Reserved, XYZ, Black Label, Sprider, Levis, Kenvelo, Tempo Sport, Thesis, Seven Seconds, Triumph, Skinny, Lee Cooper, Fox, CroppTown, Vip Style и др. Любителите на луксозната козметика ще бъдат приятно изненадани от тематичната разпродажба на Beauty Zone в диапазона до 25 лв. Аптека „Subra”  пък ще ни зарадва с -20 % на цялата гама дермо козметика и специален уред за тестване на кожата. Ivis също са ни подготвили летни изненади!
Спортните марки ще бъдат предствени от Теmpo Sport, представител на Kappa и Puma и Sport Mania. Любимитe детски магазини - Fancy kids, Pre-Maman, Fox kids, както и магазинът за обувки Paolo Botticelli, ще допълнят изгодния шопинг.

Още новини