Начало Новини От 17 до 19 април се спира работата на пазарите на територията на община Стара Загора

От 17 до 19 април се спира работата на пазарите на територията на община Стара Загора

пазариСъс заповед на кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, за периода 17 април (петък) до 19 април (неделя), се преустановява функционирането на пазарите на територията на община Стара Загора. Това включва закритата и откритата част на Централния пазар, както и пазарът в кв. Казански. Разрешено е да бъдат отворени аптеките, както и самостоятелни търговски обекти за хранителни стоки в обособени помещения. Обектите, които ще извършват дейност следва да го правят при строго спазване на санитарно-хигиенните и противоепидемични мерки.

Препис от Заповедта е връчен на заместник-кмета с ресор Общинска собственост, стопанска политика и спортни дейности, секретаря на Общинска администрация и началника на звено Общински пазари за сведение и изпълнение, както и на директора на РЗИ Стара Загора и областния управител - за сведение.

Контрол по изпълнение на заповедта е възложен на заместник-кмета по Общинска собственост, стопанска политика и спортни дейности Красимира Чахова и секретаря на Община Стара Загора Делян Иванов.

https://static.chambersz.com/resources/ot-17-do-19-april-se-spira-rabotata-na-pazarite-na-teritoriyata-na-obschina-stara-zagora-zap_10-00-1173_2020.pdf

Още новини