Начало Новини Актуално Организации от Стара Загора обединяват усилия за успеха на кампанията "Капачки за бъдеще"

Организации от Стара Загора обединяват усилия за успеха на кампанията "Капачки за бъдеще"

Актуално

kapachkiСъбитие за събиране на капачки за кампанията "Капачки за бъдеще" ще се проведе на паркинг на магазин Парк Мол Стара Загора на 28 септември 2019 г. от 10 до 14 часа.

Обществен дарителски фонд Стара Загора партнира на инициативата за поредна година. Този път с подкрепата на Метро Кеш енд Кери, Агенцията за регионално икономическо развитие, Граждански клуб ЛИПА и Младежкия общински съвет ще организираме събитие за събиране на капачки и в Стара Загора.

На 28 септември, събота, можете да донесете своите капачки за инициативата "Капачки за бъдеще" от 10 до 14 часа на паркинга на магазин Метро.

Досега кампанията е спомогнала за рециклирането на над 140 000 кг. пластмаса, следствие на което са дарени кувьози в: Червен бряг, Чирпан, Ботевград, Нова Загора, Троян, Кнежа, Левски, Бяла Слатина, Мездра, Първомай, Харманли.

Прекрасно е, че хората от големите градове за пореден път се обединяват, за да помогнат на недоносените бебенца в по-малките!  Елате на паркинга на Метро и донесете своите капачки, защото заедно сме по-силни!

Още новини