Начало Новини Актуално Определят местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора

Определят местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора

Актуално

продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара ЗагораЖребиите за определяне на местата за продажба на сладолед и слънчеви очила в Стара Загора ще се състоят на 24 март. Определените места по утвърдените схеми от главния архитект на Общината и критериите за участие са достъпни на сайта на администрацията, в секция Обявления. (https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya)

Разполагането на временните преместваеми обекти за продажба на слънчеви очила е за времето от 1 април до 30 септември. Конкурсната документация се закупува от 8.30 часа на 9 март до 16.00 часа на 13 март от Административно бюро Център (ул. Хаджи Димитър Асенов №22, източен вход). Цената на тръжните документи е 10 лева. Жребият за 8-те места ще се състои на 24 март, от 10.00 часа, във фоайето на зала П. Р. Славейков.

Тегленето на жребия за търговците на сладолед от хладилна витрина във временни преместваеми обекти ще бъде също на 24 март, във фоайето на зала П. Р. Славейков, но от 14.00 часа.

Тръжната документация е с цена 10 лева. Желаещите могат да закупят документите от 8.30 часа на 9 март до 16.00 часа на 13 март, отново в Административно бюро Център. Разполагането на временните обекти ще бъде за периода 1 април до 30 септември.

 

Още новини