Начало Новини Актуално Операта дава безплатен билет на най-четящия човек

Операта дава безплатен билет на най-четящия човек

Актуално

опера безплатен билет най-четящ човекОт началото на тази година най-активният читател на библиотека Родина в Стара Загора, прочел най-много книги за съответния месец, ще получи безплатен билет за постановка на Държавна опера - Стара Загора. Като бонус операта предоставя билет за своя постановка през февруари и на читателя, прочел най-много книги (общо 222) през 2012 година - Неда Драгомирова Даскалова.

На страницата на библиотека Родина ще бъде публикувано логото и отпратка към сайта на Държавна опера – Стара Загора, откъдето посетителите ще могат да се запознаят с програмата и с актуална информация, съобщиха от пресцентъра на операта.

Убеден съм, че четящите хора обичат и хубавата класическа музика. Текстът на всяко музикално произведение е богат и вълнуващ, а музиката те пренася бързо в един хармоничен свят, коментира Красимир Къшев, директор на Държавна опера - Стара Загора.

Четящият човек е духовно богат. В Стара Загора има много интелигентни, четящи и отворени към изкуството хора, които ще оценят новата инициатива и ще станат посланици на хубавата книга и на класическата музика сред децата и младежите, каза Слава Драганова, директор на библиотека Родина.

Още новини