Начало Новини Актуално Опашка се изви и пред Агенцията по вписванията в Стара Загора

Опашка се изви и пред Агенцията по вписванията в Стара Загора

Актуално

Огромна опашка от граждани се изви и пред входа на Агенцията по вписванията в Стара Загора. Вчера по обяд медията ни преброи около петдесет старозагорци, нетърпеливо чакащи реда си. "Това е пълно безобразие! Истинско чудо ще е, ако минем до довечера.

Аз чакам от 9 часа сутринта, вече минава обяд, а моят ред все още не е дошъл", оплака се изнервен гражданин. Пиперливи изказвания не липсваха и от останалите чакащи, пише вестник Старозагорски новини. Според тях подобен хаос е възможен само в България и причина за огромната навалица е лошата организация.
Четирима служители на Агенцията по вписванията приемат документите за годишен финансов отчет и за вписване на фирми, като крайният срок за подаването им изтича в края на юни. Те не пожелаха да коментират на какво се дължи създалата се ситуация с аргумента, че не са упълномощени да дават подобна информация и че организацията не зависи от тях. Без отговор остана и въпросът ще бъде ли удължено работното им време, което в момента е от 9 до 17 часа.

Още новини