Начало Новини От Палатата Онлайн събитие за насърчаване на икономическото сътрудничество между България и Иракски Кюрдистан

Онлайн събитие за насърчаване на икономическото сътрудничество между България и Иракски Кюрдистан

От Палатата

Българската търговско-промишлена палата и Търговско-промишлената палата на град Ербил, Автономен иракски район Кюрдистан, организират онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Иракски Кюрдистан. Събитието ще се проведе в електронна среда на 28 октомври 2020 г. от 10.00 часа. Ще бъде представена актуална информация за икономическото развитие на двете страни, както и възможностите за задълбочаване и създаване на нови партньорства в областите: индустрия, селско стопанство и търговия.

От българска страна има интереси към търговия и инвестиционни дейности с партньори от Иракски Кюрдистан в областите: обща търговия, строителство, нефтена промишленост, хранително-вкусова промишленост, селско стопанство, индустриално оборудване и др.

От Иракски Кюрдистан има изразени бизнес интереси в областите: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, информационни технологии, машиностроене, търговия, козметика, минерални води и др.

Отправяме покана за участие в онлайн събитието към български фирми и предприемачи, които желаят да проучат пазара на Иракски Кюрдистан, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работен език на събитието: английски език.

При интерес за участие е необходимо да се регистрирате тук: https://forms.gle/a5EX6KRYQmJ6TqCU6 до 26 октомври 2020. Потвърдилите участници ще получат линк за свързване в Google meet и инструкции за ползване.

За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Още новини