Начало Новини Актуално Онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Украйна

Онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Украйна

Актуално

Българската търговско-промишлена палата и Украинската търговско-промишлена палата подновяват поканата си към Вас за участие в онлайн събитие за насърчаване икономическото сътрудничество между България и Украйна. Събитието ще се проведе в електронна среда на 7 юли 2021 г. от 10.00 ч. Ще бъде представена актуална информация за икономическите отношения между двете страни, както и ще насочи към секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестиции.

Онлайн събитието е подходящо за: български фирми и предприемачи, които желаят да проучат украинския пазар, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работни езици на събитието: български и украински. За повече информация, моля вижте приложената покана. Ще се радваме да разпространите поканата сред своите членове и партньори.

При интерес за участие моля да се регистрирате тук: https://forms.gle/aZ5Xs6bJwERU5xUX6 до 06.07.2021 г. Потвърдилите участници ще получат линк за свързване в Zoom. За допълнителна информация: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.

Документи за сваляне

Още новини