Начало Новини Актуално Онлайн предизвикателство Детството на моята фамилия организират в Стара Загора

Онлайн предизвикателство Детството на моята фамилия организират в Стара Загора

Актуално

конкурсПо повод 1 юни - Международен ден на детето и 90-годишнината от първото организирано честване на детския празник в Стара Загора, Община Стара Загора и Народно читалище Родина 1860, обявяват онлайн предизвикателство на тема Детството на моята фамилия. В него децата ще трябва да изработят дигитален фотоалбум, в който да представят своето незабравимото и неповторимо детство, както и това на своите родители, баби и дядовци.

Изпратете ни по три снимки (дигитални или сканирани) или колаж от няколко снимки, като първата от тях отразява детството на вашите баби или дядовци, втората е от времето на вашите родителите като деца, а третата - от вашето детство сега. В рамките на 5 изречения добавете описание на използваните фотоси, гласи призивът на организаторите от отдел Култура.

Те очакват на адрес kulturastarazagora@gmail.com снимки, придружени с трите имена, възрастта на участника и телефон за обратна връзка. Предложенията ще бъдат публикувани на фейсбук страницата Култура и туризъм към Община Стара Загора. Най-оригиналните ваши предложения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Срокът за изпращане на фотоалбум е до 16,00 часа на 27 май 2020 година. Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на отдел Култура и туризъм и на сайта на Община Стара Загора на 1 юни.

Още новини