Начало Новини Актуално Онлайн покер турнир с грандиозна парична награда през май 2013

Онлайн покер турнир с грандиозна парична награда през май 2013

Актуално

онлайн покер

Всички онлайн покер играчи са в трепетно очакване на едно голямо събитие, планирано за периода от 31 май до 6 юни 2013 г. Очаква се повече от 30 000 онлайн покер играча да вземат участие в събитието. То ще се проведе на стадиона Уембли в Лондон, а общият награден фонд ще възлиза на 20 милиона евро.

Всички онлайн покер играчи са добре дошли да премерят сили по между си. Мащабният покер турнир ще бъде представен под шапката на International Stadiums Poker Tour (ISPT). Първата част от събитието ще бъде повече атрактивна, защото всичките 30 000 участника ще играят онлайн покер на стадиона на предоставени от организаторите мобилни компютри.

Втората фаза на покер играта ще се състои между най-добрите 3 000 участника от първата фаза.

покер онлайн

Август месец беше наситен с редица онлайн покер турнири с големи наградни фондове. Най-големият от тях беше $55 Red Spade Open с гарантиран награден фонд от един милион щатски долара - истинска наслада за заклетия онлайн покер играч. Щастливецът NURLAN81 успя да си тръгне с 244 979 щатски долара.

Не можем да не отредим нужното внимание и на онлайн покер турнирът Sunday Million, отново с гарантиран награден фонд от 1 милион щатски долара. Фаворитът онлайн покер юзърът BeN-Cls спечели първото място и сумата от 191 037 щатски долара.

Август месец постави истински рекорд по раздадени парични награди в онлайн покер турнири. Само последната неделя на месеца най-големите покер зали бяха десет, по време на които се раздадоха повече от 1 милион щатски долара.

 

Още новини