Начало Новини От Палатата Онлайн обучения Как да продаваме успешно в Amazon и eBay

Онлайн обучения Как да продаваме успешно в Amazon и eBay

От Палатата

Как да продаваме успешно в Amazon и eBayСлед успеха на първото издание на онлайн курса Как да продаваме успешно в Amazon, проведен по-рано през тази година, с участието на повече от 20 фирми, Българската търговско-промишлена палата стартира две нови онлайн обучения за предприемачи, които проявяват интерес да търгуват, ползвайки най-разпространените платформи за електронна търговия в света - Amazon и eBay.

Учебната програма е съобразена с нуждите на българските МСП, които искат да развият своя потенциал в сферата на електронната търговия. Обучението съчетава теория с практика, като всяка функционалност на платформите ще бъде съпроводена с пример в реално време от тестов акаунт. Курсовете ще се проведат независимо един от друг, като участниците имат избор да се обучават само по програмата за една от платформите или и за двете.

В резултат от обученията, се очаква участниците да придобият знания и умения за осъществяване на продажби чрез платформите Amazon и eBay, както и да ползват наличната информация за анализ на пазарните ниши, ценообразуване, създаване на успешни обяви, рекламни кампании и регистриране на търговска марка.

Всеки курс се състои от четири двучасови сесии, които ще се проведат в периода 2 - 12 ноември 2020 г. На успешно завършилите ще бъде издаден сертификат за участие. Участниците в обучението ще получат безплатна индивидуална консултация от обучителите като бонус.

Таксата за участие във всеки един от онлайн курсовете е 300 лв. без ДДС. Таксата за желаещите да участват и в двете обучения е 450 лв. без ДДС. Крайният срок за записване е 30 октомври 2020 г. Преки членове на БТПП и всички заплатили таксата за участие до 26 октомври 2020 г. ползват 10% отстъпка (валидно само при заплащане на таксата от 300 лв. без ДДС).

Можете да намерите подробна информация за графика и учебната програма, профил на фирмата-обучител AMZ Genesis, регистрационен формуляр, и видеоклип за обученията.

Записването за обучението става чрез попълването на приложения регистрационен формуляр и изпращането му на електронна поща projects3@bcci.bg

Допълнителна информация за обучението може да получите от Дирекция Европейска интеграция и европейски проекти на тел.: 02 8117 553.

Още новини