Начало Новини Актуално Охранителна фирма “Кремък” с акция за почистване в Стара Загора на 19 април

Охранителна фирма “Кремък” с акция за почистване в Стара Загора на 19 април

Актуално

КремъкДесетки служители на старозагорската охранителна фирма “Кремък” ще се включат в мащабно почистване в района на Новозагорско шосе този петък, 19 април, съобщават от компанията. Акцията ще премине под мотото “Кремък” пази и природата” и е продължение на политиката на фирмата за намаляване на вредното влияние върху околната среда.

Mitko YordanovКато един от най-големите работодатели в Старозагорския регион, за нас е важно да даваме положителен пример и затова подобни мероприятия ще се превърнат в традиция. Изключително горд съм, че колегите не просто прегърнаха идеята за това събитие, но и всеки ден постъпват нови предложения за нови места, които да облагородим със собствени средства и доброволен труд”, казва Митко Йорданов, основател и управител на охранителната фирма.

Създадена преди 26 години, “Кремък” е най-голямата фирма за въоръжена охрана на територията на Югоизточна България с повече от 1000 лицензирани охранители и над 70 патрулни автомобила.

Специализирана е в осигуряването на охрана на големи корпоративни клиенти и обекти от национално и стратегическо значение, а оборудваният с най-новите технологични решения мониторинг център във всеки един момент следи за сигурността на над 12 хиляди обекта.

Още новини