Начало Новини Актуално Огнеборците в Брикел ЕАД отбелязаха професионалния си празник

Огнеборците в Брикел ЕАД отбелязаха професионалния си празник

Актуално

Огнеборци Брикел професионален  празник

С поднасяне на венци и цветя пред плочата на загиналите пожарникари при изпълнение на служебния им дълг отбелязаха професионалния си празник 36-те служители на Специализираната служба пожарна и аварийна безопасност в Брикел ЕАД. Без съмнение професията, която сте превърнали в свое житейско призвание, изисква голяма концентрация, много мъжество и още повече кураж.

Уверен съм, че днешният ден е повод за равносметка, която заслужено ви прави горди, заради проявения висок професионализъм, отговорност и всеотдайност при изпълнение на служебните ви задължения. От сърце ви желая крепко здраве, много късмет и сполука в личен и  в професионален план!, каза в приветствието си изпълнителният директор на Брикел ЕАД инж. Георги Златев, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Огнеборците поздрави лично и началникът на Областно управление Пожарна безопасност и защита на населението комисар Стоян Колев и им благодари за съдействието, което оказват при възникването на пожари в региона.

На церемонията присъстваха още представители на Районните служби по пожарна безопасност и защита на населението, работници и служители от Брикел ЕАД и Атоменергоремонт – Гълъбово.

Брикел

огнеборци

Още новини