Начало Новини От Палатата Обучение на тема Как да стартираме бизнес - обучение по предприемачество за граждани на трети страни в България беше про

Обучение на тема Как да стартираме бизнес - обучение по предприемачество за граждани на трети страни в България беше проведено в Стара Загора

От Палатата

Търговско-промишлена палата - Стара Загора проведе присъствено обучение на тема: Как да стартираме бизнес - обучение по предприемачество за граждани на трети страни (TCNs) в България по проект ERIAS (Европейска схема за интегриране на бежанци) на 1 ноември 2021 г. /понеделник/.

eriasОбучението е предназначено за хора от трети държави, които искат да се установят в България и да започнат собствен бизнес. Беше представена информация за практическите стъпки за стартиране на бизнес - от идея до реализация, правни въпроси, необходими документи, добри практики и полезни контакти.

Основни теми, които бяха включени в програмата:

  • Теоретични и практически знания за развиване и реализация на бизнес идея
  • Мениджмънт на фирма
  • Регистрация на фирма
  • Финансиране
  • Полезни практики

Всеки, който има желание да получи повече информация за проект ERIAS, може да се свърже на посочените контакти: projects@chambersz.com, на тел. 042 626297 или на място в офиса на Търговско-промишлена палата, ул. Г. С. Раковски 66.

Още новини