Начало Новини Актуално Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата - Стара Загора

Актуално
DSC04174На 10 май т.г. в комплекс Зеленият хълм се проведе Общо събрание на членовете на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. На събранието се прие отчета на Управителния съвет (УС) за дейността на Палатата за 2017 г., както и насоките, и бюджета на организацията за 2018 г. Представиха се новите проекти и дейности в подкрепа на бизнеса, както и предстоящи събития с участие на Палатата.
Новосъздаденият Център за медиация към Търговско-промишлена палата - Стара Загора започва обучение за медиатори, което ще се проведе на 17-19 и 25-27 май. На 7 юни ще бъде представена електронна платформа за медиация по проект e-MEDIATION - насърчаване прилагането на информационните и комуникационните технологии при разрешаването на международни спорове.
На 30 май, в Мол Галерия Стара Загора ще се проведе Ден на водородното гориво, с тест драйф с автомобил TOYOTA MIRAI FUEL CELL, специално оборудван и доставен за събитието. Проявата е част от промоцията на водородните горивни клетки като водещо направление за развитието на автомобилния транспорт. Тя е в рамките на европейски проект, изпълняван от международен консорциум с 23 участници от 18 страни, с участие на Институт по електрохимия и енергийни системи към БАН. Партньори на събитието в Стара Загора са БАН, Българското водородно общество, Регионален академичен център Стара Загора, Община Стара Загора, Холдинг Загора и Мол Галерия. Ще ви изпратим допълнителна информация и програма на събитието.
На 6 юни предстои посещение на Баварска делегация в Стара Загора, а на 14 юни ще се проведе бизнес форум Насърчаване на деловите партньорства с Швейцария, за което също ще получите подробна информация.
На събранието присъстваха много гости, на които председателят на УС Олег Стоилов благодари за партньорството. Областният управител Гергана Микова поздрави екипа на Палатата за постигнатите успехи и благодари за добрата съвместна работа, насочена към подобряване на връзките между институциите и бизнеса. Поздравления и благодарности изказаха Татяна Димитрова, директор на РИО Стара Загора и други присъстващи.

 

Приложения:

{gallery}os2018{/gallery}

Още новини