Начало Новини Актуално Общинската болница в Чирпан се размина с тъмнината. Засега

Общинската болница в Чирпан се размина с тъмнината. Засега

Актуално

Натрупали сме дългове за електроенергия за 50 хиляди лева, а няма как да ги платим. За да не останем на тъмно, съм на преговори с управата на електроразпределителното дружество в Пловдив. Договорихме се на вноски чрез разсрочено плащане, оплака се управителят на общинската болница в Чирпан д-р Неделчо Тотев и декларира, че нямал намерение да подписва поредния анекс, който Касата го принуждава да направи за септември и октомври.

"Чакаме си доплащанията по 20 процента от месец март насам, пълно безхаберие от властта за работата на болниците. Нямам никакво намерение да подписвам документите, които ми предлагат, защото те ни режат от парите, за които българите си плащат по здравните си вноски", категоричен е д-р Тотев, цитиран от вестник Старозагорски новини.
Според шефа на общинската болница в Чирпан и без анекси "ножицата" пак играла яко и вместо обичайните за зимните месеци по 150-160 000 лева, сега от Касата му давали по 100 000 лева. Той определи здравната политика на правителството като хазартната игра "тука има, тука нема".

Още новини