Начало Новини Актуално Община Стара Загора се включва в националната кампания Да изчистим България заедно

Община Стара Загора се включва в националната кампания Да изчистим България заедно

Актуално

Община Стара Загора и тази година подкрепя националната инициатива Да изчистим България заедно. По този повод, служителите на Общинска администрация ще се погрижат за приветливостта и чистотата в част от парковете Митрополит Методий Кусев и Бедечка на 16 септември - петък.

Националната инициатива, която ще се проведе в съботния ден, кани желаещи да подобрят състоянието на почти всички любими места на старозагорци за разходка и отмора - Мемориален комплекс Бранителите на Стара Загора, парк Артилерийски, Аязмото, както и междублокови пространства, детски и спортни площадки, части от кварталите Железник и Лозенец.

В утрешния ден, 16 септември, от Административните бюра на Община Стара Загора гражданите ще могат да се снабдят с торби и ръкавици - осигурени, на 17 септември - събота, ще има специални пунктове на няколко ключови места в града, където ще се получават пособията за оборка и ще се дават насоки за локациите, имащи нужда от освежаване.

Актуална информация за предстоящата инициатива, може да намерите във фейсбук страницата на кампанията за Стара Загора - https://www.facebook.com/daizchistimstarazagora

Още новини