Начало Новини Актуално Община Стара Загора създава център за изложения и събития

Община Стара Загора създава център за изложения и събития

Актуално

Амбицията на Община Стара Загора да разработи покрития пазар Васил Шаханов в кв. Казански като цялостен продукт за изложения и събития вече се реализира благоприятно. Днес стана известно, че първото извънстолично гостуване на Бебемания в Стара Загора е отчетено като успешно. И по информация на председателя на Асоциацията на търговците на детски стоки в България Евелина Бетова се върви в посока на традиционно провеждане на Бебемания в Стара Загора.

Изложението на фирми, ориентирани към стоки и продукти за бебето и детето, ще бъде веднъж годишно. Сред аргументите в полза на Града на липите са централното му местоположение в България, както и фактът, че стои сравнително добре демографски. А Бебемания се провежда с цел осведомяването на родителите за най-новите тенденции в обгрижването на най-малките.

Първото осъществяване на Бебемания извън пределите на София беше на 26 и 27 април на територията на покрития пазар Васил Шаханов в кв. Казански. Мястото бе южната част на покрития пазар, където бяха разположени щандове на няколко десетки български производители и дистрибутори.

Още новини