Начало Новини Съобщения Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на Овергаз до възстановяване на нарушените от

Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на Овергаз до възстановяване на нарушените от дружеството настилки в града

Съобщения

Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали относно некачествено възстановяване на уличните настилки след изпълнени от Овергаз Мрежи АД строително - монтажни работи по полагане на захранващи газопроводи и отклонения до консуматори, днес бе изпратено уведомление до изпълнителния директор на дружеството. С него се прекратява действието на издадените от Общинска администрация Предписания за срока и условията на възстановителни работи след разкопаване при ново строителство, ремонти и присъединяване.

В писмото се казва още, че до пълното и качествено възстановяване на всички настилки, попадащи в обхвата на изпълняваните участъци, няма да бъдат издавани нови предписания.

В утрешния ден предстои работна среща между кмета на Стара Загора Живко Тодоров и управителя на местното ВиК дружество инж. Росен Найденов по същите теми.

Още новини