Начало Новини Актуално Община Стара Загора представи възможностите на града пред Индийско-българска бизнес камара

Община Стара Загора представи възможностите на града пред Индийско-българска бизнес камара

Актуално

Стара Загора посрещна делегация от Индийско-българска бизнес камара. Посолството на Република Индия в Република България беше инициатор на посещението и срещата с местния бизнес.

Росица Райкова, началник отдел Инвестиции на Община Стара Загора представи възможностите, които градът предлага на инвеститорите. Дискутирано беше бъдещо сътрудничество между България и Индия. Бяха осъдени също и добри практики за стартиране на двустранни корпоративни инициативи.

Участие в срещата взеха Н. Пр. г-н Санджай Рана - извънреден и пълномощен посланик на Република Индия в Република България, представители на Индийско-българска бизнес камара, Индустриална зона Загоре, браншови организации, регионални компании и представите на бизнеса от Индия. 

Олег Стоилов, председател на Търговско-промишлена палата - Стара Загора, представи по време на дискусията възможности за продължаване на бизнес сътрудничеството. Палатата ще партнира с Индийско-българската бизнес камара в информационната сфера и за постигане на бъдещи търговски взаимоотношения между предприятия от двете страни.  

Още новини