Начало Новини Актуално Обновеният Летен театър в Стара Загора се открина с концерт на Лили Иванова

Обновеният Летен театър в Стара Загора се открина с концерт на Лили Иванова

Актуално

С концерт на Лили Иванова и бенда на любимата звезда на 6 септември 2022 г. ще бъде открит обновеният Летен театър в Стара Загора. Началото е от 20.30 часа. Събитието е по покана и под патронажа на кмета на общината Живко Тодоров.

Последната среща на Лили Иванова със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно певицата прие поканата на кмета Тодоров да открие ремонтирания Летен театър. 1680 места очакват почитателите на емблематичната българска звезда.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат и музикантите от LI ORCHESTRA - Ангел Дюлгеров - китари и цигулка, Огнян Енев - пиано, Орлин Цветанов - цигулка, Иван Йорданов - Чери - китари, Веселин Веселинов - Еко - контрабас и бас китара, Росен Ватев - ударни и перкусии и LaTiDa - беквокали.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg - https://www.eventim.bg/bg/bileti/lili-ivanova-turne-2022-stara-zagora-leten-teatr-1300748/performance.html и всички партньорски каси.

Концертът е част от ТУРНЕ 2022, което включва над 30 български града. Кулминацията на турнето е концертът в зала Арена Армеец - София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново там. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в залата - през 2012 г., с който постави рекорд от над 15 000 души публика.

Още новини