Начало Новини Актуално Областният управител връчи на старши комисар Николай Кирков-Почетен знак на областния управител

Областният управител връчи на старши комисар Николай Кирков-Почетен знак на областния управител

Актуално
1OU pic 011Областният управител Гергана Микова връчи днес на директора на ОД МВР-Стара Загора, старши комисар Николай Кирков Почетен знак на областния управител. Както е известно, г-н Кирков напуска настоящия си пост и предстои да бъде назначен за началник на Шесто РПУ в Пловдив. Отличието му бе връчено от г-жа Микова за отличното взаимодействие между двете институции при решаването на възникнали проблеми и извънредни ситуации в Старозагорска област.
За мен беше чест и удоволствие да работим заедно във времето, в което Вие бяхте директор на ОД МВР-Стара Загора. Благодаря Ви за това, че с високия си професионализъм Вие осигурихте отличното взаимодействие между нашите две институциии във всички случаи, когато се е налагало, реагирахте адекватно и своевременно за решаването на важни за жителите на Старозагорска област проблеми и ситуации. Вашият всеотдаен труд в полза на обществения ред и спокойствието на гражданите, издигна престижа на ръководената от Вас дирекция. Поклон пред Вашата смелост и отдаденост на голямата кауза да защитавате сигурността на държавата. Пожелавам Ви и на новата си длъжност да работите със сърце и достойнство и да постигате целите, които сте си поставили, каза областният управител.
От своя страна старши комисар Кирков също благодари на г-жа Микова за отличната съвместна работа и сподели, че ще остане с добри спомени от пребиваването си в Стара Загора.

Още новини