Начало Новини Актуално Областният управител Гергана Микова се срещана със свои колеги, които ръководили Областна администрация

Областният управител Гергана Микова се срещана със свои колеги, които ръководили Областна администрация

Актуално

Областна администрацияПо повод 20-годишнината от създаването на Областна администрация Стара Загора днес областният управител Гергана Микова организира среща със свои колеги, които в годините от 1999 година досега са оглавявали Областна администрация. Юбилейния празник уважиха Стефан Мазнев, Петър Рахманлиев, Евгений Жеков, Ангел Гюрджийски, Йордан Николов, Димитър Драчев, Недялко Недялков, Живка Аладжова и Веска Шошева.

Областните управители и служители на администрацията присъстваха на тържествена Света литургия за здраве и успех в катедралния храм Св. Николай Чудотворец. Срещата продължи в Областна администрация. В нейното начало г-жа Микова и останалите гости сведоха глави в едноминутно мълчание в знак на почит към жертвите на комунистическия режим в България, чийто ден се отбелязва на 1 февруари.

В приятелски разговор областните управители споделиха интересни моменти от времето, в което са били на отговорния пост. Те обсъдиха и реализацията на важни инфраструктурни проекти в Старозагорска област.

 

Г-жа Микова благодари на своите колеги за оказаното внимание. Тя заяви, че с удоволствие ще продължи регулярните срещи с тях по въпроси, касаещи интересите на областта и гражданите.

Още новини