Начало Новини Актуално Областният лидер на ДПС в Стара Загора: Атаката срещу Доган била признание за провала на ГЕРБ

Областният лидер на ДПС в Стара Загора: Атаката срещу Доган била признание за провала на ГЕРБ

Актуално

"Продължаващото повече от година управление на партия ГЕРБ показа пълното безсилие на тази партия да се справи с проблемите на страната и тя сега търси върху кого да стовари вината за провала си", заяви пред репортер на вестник Старозагорски новини председателят на областната организация на Движението за права и свободи в града на липите Халил Летифов.

С тези думи Летифов се опита да обясни течащото разследване на председателя на ДПС Ахмед Доган за консултантския му хонорар по проекта за язовир "Цанков камък".
"Атаката срещу г-н Доган е опит да се прикрие този провал и опит поне малко да се вдигне непрекъснато падащият рейтинг на ГЕРБ, особено по места. Нека не забравяме и факта, че само след година ще има местни и президентски избори и управляващите отсега се мъчат да отстранят от политическата игра опасните според тях противници", коментира Летифов. Той каза още, че Доган няма от какво да се опасява, тъй като срещу него няма да бъдат намерени факти за каквото и да било закононарушение.
По повод думите на бившия зам.-председател на ДПС и настоящ отявлен противник на Сокола - Осман Октай, че хонорарът му от 1.5 млн. лв. бил подкуп, за да бъде избрана фирмата на Николай Вълканов "Минстрой" за партньор по проекта "Цанков камък", Летифов бе категоричен, че от десет години насам Октай не пропуска удобен случай да хвърли шепа кал по адрес на бившия си партиен другар, но това нямало да попречи на Доган да докаже невиновността си.

Още новини