Начало Новини Актуално Областна панорама на професионалното образование 2021

Областна панорама на професионалното образование 2021

Актуално

На 11 и 12 май т.г., на открито, ще се проведе поредната Областна панорама на професионалното образование и кариерно ориентиране 2021, на която Търговско-промишлена палата - Стара Загора е традиционен партньор. Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора изпрати до своите членове и партньори покана и програма на Панорамата, с местата, където ще бъдат разположени щандовете на професионалните училища в различните общини на Областта.

Панорамата е много добра форма за запознаване на ученици от основните училища и техните родители с училищата, където могат да продължат образованието си и да получат перспективна професия. Това е много добра форма, на щандовете на професионалните училища да бъде представен партньорския бизнес от региона, където завършващите професионално образование могат да намерят реализацията си. Така връзката бизнес - образование става по-здрава и устойчива. Призоваваме представителите на бизнеса да се свържат с партньорските професионални училища и да намерят най-добрата форма за съвместно участие в Панорамата и въобще за бъдещо партньорство. Ако е необходимо, ще съдействаме затова.

Каним жителите и гостите на Старозагорска област да се запознаят отблизо с професионалните училища в региона.

Документи за сваляне

Още новини