Начало Новини Актуално Нягол Христов, управител на ЕлКонтрол ЕООД: Развихме нова дейност, гледаме към нови обекти

Нягол Христов, управител на ЕлКонтрол ЕООД: Развихме нова дейност, гледаме към нови обекти

Актуално
Ел Контрол Нягол Христов

Беше трудна година, но въпреки това добра за ЕлКонтрол ЕООД. Свикнахме да работим в много сериозна конкуренция. До 2010 г. работихме предимно в обекти на комплекса Марица-изток, но през тази година успяхме да разширим дейността си върху обекти във всички краища на България.

 

Вследствие на кризата и заради необходимост от оптимизация на личния състав предприехме частични съкращения. За сметка на това развихме нова дейност, с която разкрихме нови работни места, така че в края на 2010 г. личният състав на фирмата реално е нараснал. Това, с което ме разочарова 2010 г., е, че бяхме изоставени от държавата да се спасяваме сами. Пазарът в България се оказва твърде малък, за една позиция в търговете участват прекалено много фирми. Затова сме решили да обърнем поглед и към обекти зад граница през 2011 г.

За Коледа служителите в ЕлКонтрол ще получат премии. Те ще бъдат различни - някои ще получат повече от заплата, други по-малко. За всички ще има, но няма да бъде на калпак. За съжаление, не мога да кажа, че съм оптимист за 2011 г. Ще търсим по-нестандартни обекти в областта на промишленото строителство, ще търсим партньорството на други фирми.

Мнението е публикувано във вестник Национална бизнес поща

Още новини