Начало Новини Съобщения Ново уникално издание на ТАНГРА ТанНакра

Ново уникално издание на ТАНГРА ТанНакра

Съобщения

През месец септември 2020 г. излезе от печат книгата Анти Бай Ганьо - книга за българите. Тя слага край на 120-годишната епоха на безразделното господство на образа на бай Ганьо в народопсихологията на нацията ни. Книгата дава възможност категорично да се ограничи байганьовщината и нейните носители от достойната и горда част на българския народ. Когато тя влезе в училищата и битува наред с Бай Ганьо - разкази за един българин, ще можем да уравновесим в съзнанието на българчетата достойното от недостойното поведение, ще подчертаем високите морални устои на нацията ни.

В списването на книгата в дългия период след 2006 година участваха проф. Александър Фол, проф. Георги Бакалов, Николай Хайтов, акад. Георги Марков, проф. Христо Матанов, проф. Пламен Павлов, проф. Пламен Митев, проф. Николай Овчаров и др.

Съставител е Петко Колев - председател на ТАНГРА ТанНакРа общобългарска фондация и издателство.

Книгата е 202 страници с твърди корици.

Цена за комплект книга и Вечен календар на българите за 2021 г. с информация за БЪЛГАРИТЕ - МЕДИЦИНСКИ ПОЗНАНИЯ, ПРАКТИКИ И ОТКРИТИЯ на български и английски език - 20 лв. без ДДС.

Заявки можете да изпращате на имейл petkotangrabg@yahoo.com с количество, данни за фактура и адрес за доставка. За въпроси за тази книга и за други издания на издателство ТАНГРА ТанНакРа www.tangra-bg.org можете да се обръщате към Петко Колев на тел. 0888 811152. 

Единични бройки можете да закупите от офиса на Търговско-промишлена палата - Стара Загора. 

Още новини