Начало Новини От Палатата Ново партньорство с Brouwland - представяне на Brew Monk™ WiFi в България

Ново партньорство с Brouwland - представяне на Brew Monk™ WiFi в България

От Палатата

След покана на търговския екип на Brouwland да представим новата серия WiFi пивоварни системи BrewMonk™ в България, заедно работихме в продължителност на месеци, обсъждайки възможностите и нуждите на българския пазар. Имаме удоволствието да ви представим новото поколение пивоварни системи B40, B50 и B70 с WiFi онлайн и офлайн режим на работа и редица подобрения на НЕУСТОИМА ЦЕНА само до края на месец Октомври.

Очаквана доставка в Европа и България: Януари 2024

Предварителни заявки: приети в сайта на Направи си бира и заплатени по банков път преди 31.10.2023 получават 30 лв. отстъпка

Промоция на китове за варене през Октомври: Rila Red Ale, Pumpkin Ale, Boston Red Ale -5% отстъпка с код OCTOBEERFEST

                

                                                                            Срок на промоцията: 31.10.2023


Rila Red Ale - кит за варене на 10-60 литра бира  38 - 136 лв.

Червен, махагонов ейл, напомнящ залез над Рила. Дава приятно сухо усещане в устата, подобно на качествено кафе от арабика, но е балансиран с аромат на сладко от диви ягоди. Оставете тази бира да отлежи поне месец, за да оцените напълно дълбочината на вкуса й.

ПОРЪЧАЙ с код OCTOBEERFEST
 Pumpkin Ale - кит за варене на 10-30 литра бира  48 - 75 лв.

Ейл с печена тиква е вкусно сезонно изкушение, което внася есенните аромати на канела, джинджифил и индийско орехче. Отличава се със средно тяло, фина горчивина и лека топлина от подправките, а тиквата дава специфичен кехлибарен цвят.

ПОРЪЧАЙ с код OCTOBEERFEST
 

 

Boston Red Ale - кит за варене на 10-60 литра бира  34 - 115 лв.

Създадохме този класически ирландски червен ейл и го осъвременихме с американски хмелове. С тази рецепта ще получите бира с изразен малцов вкус, с бисквитени нотки и тофи, но и щедро количество хмелена свежест.

ПОРЪЧАЙ с код OCTOBEERFEST

 

Brewferm Корнелиус кег 19 л - 235 лв. 215 лв. до края на Октомври

Нови кегове от Холандия, поддържащи максимално налягане от 130 PSI, 9 бара. Изработени от неръждаема стомана тип 304 със санитарни спойки.

ПОРЪЧАЙ ПРЕДВАРИТЕЛНО
 

Още новини