Начало Новини Актуално Нови шефове в полицията

Нови шефове в полицията

Актуално

Вчера пред състава на РПУ – Стара Загора бе представен новият началник на районното управление – гл. инспектор  Петко Петков – до момента началник на РПУ – Чирпан. На негово място за началник на Районното управление в Чирпан е временно назначен бившият началник група “Престъпления против личността” в сектор “Криминална полиция” на Областната дирекция – гл. инспектор Деан Петров.

Бившият началник на сектор “Противодействие на престъпността” при РПУ – Казанлък Иван Чолаков от вчера оглави управлението – също като временно назначен на длъжността, овакантена от гл. инсп. Дамян Дамянов, който е пенсиониран. По собствено желание се пенсионира и досегашният началник на Районното управление в Стара Загора – гл. инспектор Станислав Станилов, който при прекратяване на трудовото му правоотношение бе награден от министъра на вътрешните работи с почетен знак на МВР  ІІ степен.

Директорът на ОД МВР обяви и новите ВНД ръководители в сектор “БОП” – Калин Явашев, на група “Престъпления по пътищата” – Димитър Яръков, на сектор “Пътна полиция” – Стефан Конов, на група “Оперативен анализ” – Радослав Николов, както и вече обявените началници на Районните служби “Пожарна безопасност и спасяване” в Стара Загора и Чирпан.    “С този екип, ще положим усилия да укрепим самочувствието и мотивацията на  служителите от ОД МВР, да подобрим ефективността и качеството на работата им, за да отговорим на очакванията на гражданите за повече законност и сигурност и да изпълним приоритетите на Министерството на вътрешните работи” – заяви гл. инспектор Алексиев.

Още новини