Начало Новини Актуално Нов тип екологични строителни материал показват на изложението Стройко 2000

Нов тип екологични строителни материал показват на изложението Стройко 2000

Актуално

На 24 март 2010 г. на новооткриващото се 34-то издание на Стройко 2000, австрийската фирма RÖFIX за пръв път ще представи на българския пазар
нов тип екологични строителни материали. Те са резултат от засилените тенденции и стремежи в Европа да се постави началото на едно коренно различно – ергономично и природосъобразно строителство, което ще позволи на гражданите да живеят не само удобно, но и здравословно.

НДК

Строителни системи на основата на несправедливо забравени природни продукти като вар, глина, тръстика и корк са хит в строителството на нови жилища в Европа, при реставрацията на старинни сгради, както и при топлоизолацията и реновирането на частни жилища. RÖFIX възраждат за нов живот прекрасните качества на стари технологии, които стават основа за иновативни съвременни решения.
Тази година на изложението  ще бъдат представени и екзотични решения за ценителите – мазилки за вътрешни стени с камъни Сваровски, които се очаква да станат хит на изложението.
RÖFIX, като лидер на европейския пазар в сферата на топлоизолационните продукти, представя на Стройко и най-новите си продукти за топлоизолиране. “Днес до една трета от произведената енергия се губи през незащитената повърхност на сградите  – отбелязва Красимир Христов, управител на „RÖFIX” ЕООД в България. –  Tоплоизолационните системи RÖFIX са отлична инвестиция и се изплащат още на първия етап, чрез намаляване разхода на енергия за отопление, чрез опазване на околната среда и чрез нуждата от по-малко отоплителни уреди.”
Всички тези нови системи, технологии и продукти ще намерите на изложбената площ на RÖFIX пред НДК до пилоните, където висококвалифицирани специалисти ще ви помогнат да направите най-добрия избор. Ще познаете щанда по огромния бял силоз с оранжев надпис. Силозът се забелязва и от бул. Витоша.
За всички купувачи са предвидени разнообразни подаръци, промоции и изненади, а за журналистите – специално разработени мултимедийни дискове с хитри съвети и решения при проблеми с домашните ремонти.

Още новини