Начало Новини Актуално Нов сертификат получи Органът по сертификация на системи за управление към ЦИЕС

Нов сертификат получи Органът по сертификация на системи за управление към ЦИЕС

Актуално
ЦИЕС

Органът по сертификация на системи за управление (ОССУ) към Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) ЕООД - Стара Загора, получи от изпълнителна агенция БСА сертификат за  акредитация със следния обхват:

  • Сертификация на системи за управление на качеството,  съгласно ISO 9001;
  • Сертификация на системи за управление на околната среда, съгласно ISO 14001;
  • Сертификация на системи за управление на здравето и безопасността при работа, съгласно BS OHSAS 18001.

Сертификатът беше връчен на 20 септември 2010 г.

По този начин екипът на ЦИЕС, ръководен от управителя инж. Благовеста Жинева, осъществи една от поставените основни цели пред дружеството – предоставяне на услуги за оценяване на съответствието в областта на регулирания и доброволния пазар на едно гише.

Положителната оценка за дейността на Органа по сертификация на системи за управление от страна на единствения акредитращ орган в Република България – Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация” и пълноправен член на Европейската организация за акредитация (ЕА) е гаранция за компетентност и безпристрастост при предоставяне на услугите по сертификация и осигурява добър имидж пред клиентите и обществото като цяло.

Издадените сертификати под българската акредитация на ЦИЕС отварят врати пред световните пазари.Контакти с Център за изпитване и европейска сертификация (ЦИЕС) ЕООД - Стара Загора
+359 (42) 620368
+359 (42) 602377
ctec@ctec-sz.com
п.к. 131, ул. Индустриална 2
Стара Загора
България, 6000

Още новини