Начало Новини Актуално Нов сайт представя България пред инвеститорите

Нов сайт представя България пред инвеститорите

Актуално

Днес беше представен новият сайт www.InvestNet.bg. Порталът, който е съвместен продукт на Американския университет в България, софтуерната компания Eastisoft и Американската търговска камара в България, представлява платформа за обмяна на информация и мнения, целяща да подпомага инвеститорите и да насърчава възможностите за бизнес в България.

Инициативата се финансира от Фонд България - грантов механизъм на Американската агенция за международно развитие (USAID) и German Marshall Fund. Тя се стреми да предоставя подробна и актуална информация за инвестиране в България, съобщи econ.bg.
Материалите, анализите, докладите и обзорите поместени на сайта обединяват усилията на над 30 компании - представители на водещите световни консултантски, анализаторски, маркетингови и одиторски компании, счетоводни къщи, адвокатски кантори , както и на браншови организации, камари и асоциации.
InvestNet.bg предоставя не само основни факти за страната, но и подробна информация за бизнес възможностите в различните сектори, инвестиционни проекти, търсещи финансиране, както и възможности, свързани с фондовете на Европейския съюз и участие в обществени поръчки.

 

Още новини