Начало Новини Актуално Нов инвеститорски интерес има към летището в Стара Загора

Нов инвеститорски интерес има към летището в Стара Загора

Актуално

ЖивкоТодоровИма инвеститорски интерес към Летище Стара Загора, съобщи Живко Тодоров, при представянето на предизборната си програма за втори кметски мандат. Тази седмица той и заместникът му, ще летят за Лондон, за да се срещнат с инвеститора и да обсъдят проекта. След това той ще бъде предложен за обществено обсъждане от гражданите на Стара Загора. Нова инвестиция има и в старозагорския кв. Зора. Общината вече е предложила 200 дка на инвеститор, чието производство ще създаде нови работни места. Ще се търсят висококвалифицирани кадри.

Няма да вдигаме данъци и такси през следващите години, категоричен бе Живко Тодоров. Той обеща и въвеждане на пълни електронни услуги за бизнеса и гражданите, както и изграждане на модерна инфраструктура в индустриалната зона на Стара Загора.

Привличането на инвестиции е ключов приоритет, защото така ще дадем възможност на младите хора за реализация, защото по този начин се стимулира икономиката, каза още Живко Тодоров. По думите основните приоритети в неговата програма са:инфраструктура и градска среда, образование, култура, транспорт, сигурност, спорт и инвестиции.

 

Още новини