Начало Новини Актуално Нов директор в Социално подпомагане - Казанлък

Нов директор в Социално подпомагане - Казанлък

Актуално

С нов директор е казанлъшката Дирекция по социално подпомагане. Промяната е станала в последния работен ден на миналата година- 30 декември, когато за временно изпълняващ длъжността директор до провеждането на конкурс е назначена Даниела Русева, досегашен шеф на отдела за закрила на детето в същата дирекция, с почти десетгодишен опит като социален работник.

Три дни по-рано - на 27 декември, от поста си бе освободена досегашната титулярка на Дирекция "Социално подпомагане" в Казанлък Мима Орачева. Като причина за нейното отстраняване от работа се посочва лоша атестация, дадена от ръководния орган, и несправянето й с работата. Орачева бе титулярка на поста 4 години, който пое след провеждането на конкурс. Мястото за директор на казанлъшката социална служба е доста ветровито. За последните десет години на него се смениха три титулярки, пише вестник Старозагорски новини.
Едно от първите решения на новата вр.и.д. директорка на службата в Казанлък в първия работен ден на новата година бе преместване на първи етаж на приемната за хора с увреждания. До момента тази приемна бе етаж по-горе.

Още новини