Начало Новини Актуално Нидея Ком откри в Стара Загора нов склад за кабели и електроматериали

Нидея Ком откри в Стара Загора нов склад за кабели и електроматериали

Актуално
склад за ел. кабели и материали

Нов склад за кабели, проводници, кабелни трасета, кабелна арматура осветителни тела, лампи и други електроматериали откри Нидея Ком ООД - Стара Загора. Комфортният и просторен склад/редом с който е и фирменият офис, се намира на гърба на магазин Надили в Индустриалния квартал на Стара Загора.

Предлаганата широка гама кабели и проводниците са производство на водещи български, немски и турски заводи с утвърдено качество и с присъствие на световните пазари. Кабелните трасета и заземйтелните системи, предлагани в склада, са продукт на иновативните решения на немския гигант Niedax Group. Търговската база на Нидея Ком ООД ще ви предложи и електроматериали и на Legrand, MoeLLer, Schrack и други наложили се търговски марки в бранша, пише вестник Национална бизнес поща.
Добрият баланс между цена, качество и наличности е основният фактор за успеха на дружеството. Гаранция за качеството на работа е защитеният от фирмата сертификат ISO 9001:2000 за маркетинг и търговска дейност.
От създаването си през 2007 г. Нидея Ком ООД има зад гърба си участие в елоборудването на големи и значими старозагорски обекти като МБАЛ Св. Иван Рилски', Парк Мол Стара Загора, Мол Галерия, и др.
Клиенти на Нидея Ком ООД са както големи компании, строителни и монтажни фирми, така и старозагорски граждани.

Индивидуалното отношение към всеки, клиент, прякото наблюдение върху обектите, доставките на място, гъвкавото работно време са в основата на безспорния успех на дружеството.
За новата и модерна визия на складовата база, екипът на Нидея Ком изказва специални благодарности на фирма Строител ВД, чиято е заслугата за проектните решения и цялостното изпълнение на търговската площ и уютните офиси.
Благодарим на всички наши клиенти за работата си през годините, с помощта на които новата ни придобивка вече е факт, а за тези които не ни познават, за нас ще бъде удоволствие да посрещнем и обслужим, казват собствениците на Нидея Ком.

Складът на Нидея Ком се намира в Индустриалната зона на Стара Загора, непосредствено зад магазин Надили. Тел. 0895/417044.

Още новини